Egy jó evés már nyerés

Las Vegas neve mindenki számára ismerős lehet. Nevada állam egyik legnépesebb városa a szerencsejátékokról, és a különböző játékgépekről is híres, emellett fontos megemlíteni azt is, hogy a szórakozóhelyek és éttermek számos lehetőséget adnak arra, hogy az emberek itt töltsék a szabadidejüket. A szerencsejátékok városa a legmegfelelőbb azoknak, akik imádnak játszani, és az izgulás örömét és fáradalmait egy jó evéssel, vagy iszogatással  szeretnék levezetni.

A kaszinókban természetesen számos különböző itallal kínálják a játszani vágyókat, hogy a játék élményét még teljesebbé tegyék, emellett rengeteg ajándékot és lehetőséget kapnak arra, hogy több esély legyen a nyerésre. 

Amerika gasztronómiája rendkívül színes és változatos. Rengeteg fajta hamburgert, hot-dogot, és szendvicset ehetünk nálunk, a húst pedig számos változatban és ízesítésben készítik el. Mint minden nagyvárosban, itt is találhatóak kisebb étkezdék, de vannak utcák, amiken csak éttermek és bárok állnak rendelkezésünkre.

Nem véletlen, hogy Gordon Ramsay egyik leghíresebb étterme is Las Vegasban található. Mára már nemcsak a lenyűgöző ételei miatt látogatnak el ide az emberek, hanem a mesterséf műsora miatt is, hiszen itt forgatták a híres sorozatát is.

Az éttermek városa

 Las Vegasban minden utcában találkozhatunk minőségi éttermekkel, ezek az éttermek leginkább a felső árkategóriába tartoznak. Ilyen például a Gordon Ramsay Hell’s Kitchen, és a Joël Robuchon. Akik szeretnének egy jó steake-et enni, azok megtehetik az úgynevezett Steakhouse-okban, ilyen étterem például a Jean Georges Steakhouse, Gallagher’s Steakhouse, a Fleming’s Prime Steakhouse, és a

Jim G from Silicon Valley, CA, USA [CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)] cropped

Del Frisco’s Double Eagle Steak House. A városban természetesen más kultúrák konyhái is fellelhetőek, többek között Görög (Estiatorio Milos), ázsiai (Mizumi, NOBU, Tao Asian Bistro), és Olasz (Rivea, Scarpetta Las Vegas, Sinatra, Spiedini Ristorante) is.

Akiknek a pénztárcája nem engedi a drágább helyeket, azok is nyugodt szívvel válogatnak, hiszen kevés az olyan étterem a városban, ahol nem minőségi ételt kapnak a pénzükért. Ilyen hely például az Istanbul Mediterranean és a Jaburritos, ahol mediterrán ételeket is kipróbálhatnak. A reggelizni vágyók meglátogathatják a The Egg & I nevű reggeliző helyet, a Mr. Mamas-t, és az Earl of Sandwich-et, ahol hatalmas adagokkal szolgálják ki a vendégeket.

Az édesség kedvelők sem maradnak ki a sorból, hiszen a Pinkbox Doughnuts, Donut Bar, a 48th and Crepe, Honolulu Cookie Company at Palazzo és a Blizz Yogurt Las Vegas is lenyűgöző édességeket kínálnak.

De mivel öblítsük le?

Iszogatásra számos bár és klub ad lehetőséget a nagyvárosban. Ilyen például a Parasol Up Parasol Down at Wynn Las Vegas és a Carnaval Court at Harrah’s, ahol a minőségi italokon kívül úgy érezheti magát az ember, mintha egy fantázia világba került volna.

Andrew Choy [CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]

Ha valaki szeretne a minőségi ital mellé minőségi zenét hallgatni, megteheti a House of Blues nevű helyen, ahol élőzenével szórakoztatják a vendégeket.

Az édesszájúak számára tökéletes hely lehet a The Chocolate Bar, ahol különleges csokoládéból készült alkoholos italokkal találkozhatnak.

A sportszerető emberek igényeit sem hagyták figyelmen kívül, hiszen a Tap Sports nevű bárban a vendégeket kilenc tévé veszi körül, hogy bármelyik helyen ülnek, mindenki kényelmesen nézhesse, így iszogatás közben a barátokkal lehetőségük nyílik meccset is nézni. 

Mindamellett, hogy Las Vegas a legjobb hely azoknak, akik bulizni vágynak, esetleg szeretik a különleges bárokat, éttermeket, cukrászdákat vagy szórakozóhelyeket, a szerencsejátékozni vágyók megismerkedhetnek új emberekkel, és olyan új játékokkal  amikkel addig sosem találkoztak.

A jó társaság elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat az emberek, és erre ez a rendkívül színes és sokoldalú város a legmegfelelőbb, hiszen esküvőket, születésnapokat, vagy esetleg lány/legénybúcsúkat is szoktak rendezni.

PAGE TOP